Trouwlocatie VianenHof van Hoenkoop-01

Bent u op zoek naar een mooie trouwlocatie in de buurt van Vianen? Dan bent u bij Party-Boerderij ´t Hof van Hoenkoop aan het juiste adres! Al ruim 25 jaar verzorgen wij op basis van ervaring en creativiteit elke partij zoals u dat wilt, geheel naar uw wens.

Sfeervolle trouwlocatie Vianen

Sfeervol feesten in authentieke of moderne stijl op een trouwlocatie in de buurt van Vianen? Bij ´t Hof van Hoenkoop kan het! De monumentale boerderij uit 1603 is geheel in authentieke stijl. In 2015 is de achterliggende hooiberg nieuw opgebouwd en in moderne stijl ingericht. De hooiberg kan als apart gedeelte gebruikt worden, maar ook in zijn geheel verbonden worden met de monumentale boerderij. Het geheel wordt omringt door een ruim terras. Bij ´t Hof van Hoenkoop is alles mogelijk. Zo bieden wij de keuze uit een ruim aanbod aan dranken. Voor het eten kunt u in overleg kiezen uit een van onze buffetten en diners.

Geheel verzorgd

‘t Hof van Hoenkoop is aangewezen als officiële trouwlocatie binnen de Gemeente Oudewater. Zo kan de huwelijksceremonie als ook de receptie en aansluitend de feestavond op één locatie plaatsvinden. Graag verzorgen wij uw bruiloft geheel inclusief catering en vriendelijke bediening. Uw trouwdag moet uw mooiste dag zijn. Bij ´t Hof van Hoenkoop is alle aandacht dan ook uitsluitend gericht op u en uw gasten. Op deze manier wordt uw feest een evenement die u en uw gasten nooit meer vergeten!

’t Hof van Hoenkoop uw trouwlocatie?

Bent u geïnteresseerd in onze mooie trouwlocatie in de buurt van Vianen? Komt u dan eens gerust langs om onze prachtige trouwlocatie te zien en u geheel vrijblijvend te oriënteren op de mogelijkheden die ´t Hof van Hoenkoop u te bieden heeft. Wij zijn te vinden aan de Hoenkoopse Buurtweg 27 in Oudewater. Voor meer informatie kunt u ook bellen naar 0348 561275 of mailen naar info@hofvanhoenkoop.nl.