Locatie voor trouwfeest Woerden

Bent u al lange tijd op zoek naar een mooie locatie voor trouwfeest Woerden? Zoek niet verder! Party-Boerderij ’t Hof van Hoenkoop biedt een prachtige locatie voor trouwfeest Woerden, waar uw trouwfeest in zowel authentieke als moderne stijl gevierd kan worden.

Authentieke of toch moderne locatie voor trouwfeest Woerden?

Houdt u meer van modern, maar vindt uw partner een authentieke stijl mooier? Bij ’t Hof van Hoenkoop kunt u terecht voor beide stijlen! Onze monumentale boerderij heeft een zeer authentieke stijl en komt ui 1603. Als dit uw locatie voor trouwfeest Woerden wordt, bent u verzekerd van een trouwfeest op een zeer bijzondere en sfeervolle locatie! Bij een monumentale boerderij hoort ook een achterliggende hooiberg. In 2015 is deze hooiberg opnieuw opgebouwd en in moderne stijl ingericht. Er zijn verschillende creatieve mogelijkheden op ons erf. Zo kan de hooiberg als apart gedeelte gebruikt worden voor uw locatie voor trouwfeest Woerden, maar het is ook mogelijk om de hooiberg te verbinden met de authentieke boerderij.

Mogelijkheden op het gebied van eten en drank

Ook op het gebied van eten en drank verzorgen wij bij ’t Hof van Hoenkoop graag de volledige catering inclusief vriendelijke bediening. Bij ons kunt u in overleg genieten van een van onze buffetten en diners. Ook hebben wij een ruim aanbod aan (alcoholische) dranken. Kortom: als u kiest voor ’t Hof van Hoenkoop, bent u verzekerd van een complete verzorging, waar alles om u en uw gasten draait!

’t Hof van Hoenkoop als uw locatie voor trouwfeest Woerden?

Bent u geïnteresseerd in ’t Hof van Hoenkoop als uw locatie voor trouwfeest Woerden? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak om onze mooie trouwlocatie te aanschouwen en u vrijblijvend te oriënteren op de mogelijkheden die wij u bieden, om uw trouwdag de mooiste dag van uw leven te maken! Wij zijn te vinden aan de Hoenkoopse Buurtweg 27 in Oudewater. Voor meer informatie kunt u ook bellen naar 0348 561275 of mailen naar info@hofvanhoenkoop.nl. Samen met u zorgen wij voor een onvergetelijke dag!