Locatie bedrijfsfeest Benschop

Top Fotografie_005 (Large)Wanneer u een bedrijfsfeest organiseert, is het vinden van een mooie locatie één van de eerste punten waar u aan denkt. De locatie is namelijk erg belangrijk. Als u op zoek bent naar een mooie en leuke locatie bedrijfsfeest Benschop , dan bent u bij Party-Boerderij ’t Hof van Hoenkoop aan het juiste adres! Al ruim 25 jaar verzorgen wij op basis van ervaring en creativiteit elke partij, geheel naar uw wens. Samen met u gaan wij voor een succesvol feest. Doordat wij vele mogelijkheden en gezellige sfeer bieden, bent u verzekerd van een feest om niet snel meer te vergeten. Op zoek naar een locatie voor een bedrijfsfeest in Benschop ? Wilt u graag een authentiek feest, of toch een feest in een modernere stijl? Bij ’t Hof van Hoenkoop kan het allemaal!

Veelzijdige locatie bedrijfsfeest Benschop

De monumentale boerderij, het eerste deel van ons hof, is uit 1603 en geheel in authentieke stijl. In 2015 is de achterliggende hooiberg op het terrein nieuw opgebouwd en in moderne stijl ingericht. De hooiberg kan als apart gedeelte gebruikt worden, maar kan ook in zijn geheel worden verbonden met de monumentale boerderij. De boerderij en de hooiberg worden omringd door een ruim terras. Bij ’t Hof van Hoenkoop zijn er vele mogelijkheden. Zo bieden wij u de keuze uit een ruim aanbod aan dranken. Voor het eten kunt u in overleg kiezen uit een van onze buffetten en diners. Al deze voordelen maken ons tot een perfecte locatie voor bedrijfsfeesten in Benschop .

’t Hof van Hoenkoop uw locatie voor bedrijfsfeest Benschop ?

Bent u geïnteresseerd in onze mooie en veelzijdige locatie voor uw bedrijfsfeest in de buurt van Benschop ? Neem dan nu contact met ons op of kom eens langs om onze prachtige locatie te bewonderen en u geheel vrijblijvend te oriënteren op de mogelijkheden die ’t Hof van Hoenkoop u te bieden heeft. Wij zijn te vinden aan de Hoenkoopse Buurtweg 27 in Oudewater. Voor meer informatie kunt u ook bellen naar 0348 561275 of mailen naar info@hofvanhoenkoop.nl