Feestlocatie Nieuwerbrug

Bent u op zoek naar een mooie en leuke feestlocatie in de buurt van Nieuwerbrug ? Dan bent u bij Party-Boerderij ’t Hof van Hoenkoop aan het juiste adres! Al ruim 25 jaar verzorgen wij op basis van ervaring en creativiteit elke partij, geheel naar uw wens. Als u een feest geeft, wilt u gegarandeerd succes. Dit is ook precies wat u bij ons kunt verwachten. Door de vele mogelijkheden en gezellige sfeer, bent u verzekerd van een feest om niet snel meer te vergeten.

Sfeervol feesten in de buurt van Nieuwerbrug in authentieke stijl? Of liever een leuk en modern feest met bijpassende locatie? Bij ’t Hof van Hoenkoop kan het allemaal!

Veelzijdige feestlocatie Nieuwerbrug

De monumentale boerderij, het eerste deel van ons hof, is uit 1603 en geheel in authentieke stijl. In 2015 is de achterliggende hooiberg op het terrein nieuw opgebouwd en in moderne stijl ingericht. De hooiberg kan als apart gedeelte gebruikt worden, maar kan ook in zijn geheel worden verbonden met de monumentale boerderij.

De boerderij en de hooiberg worden omringt door een ruim terras. Bij ’t Hof van Hoenkoop zijn er vele mogelijkheden. Zo bieden wij u de keuze uit een ruim aanbod aan dranken. Voor het eten kunt u in overleg kiezen uit een van onze buffetten en diners.

’t Hof van Hoenkoop uw feestlocatie?Hof-van Hoenkoop-voorzijde

Bent u geïnteresseerd in onze mooie en veelzijdige feestlocatie in de buurt van Nieuwerbrug ? Neem dan nu contact met ons op of kom eens langs om onze prachtige locatie te bewonderen en u geheel vrijblijvend te oriënteren op de mogelijkheden die ’t Hof van Hoenkoop u te bieden heeft. Wij zijn te vinden aan de Hoenkoopse Buurtweg 27 in Oudewater. Voor meer informatie kunt u ook bellen naar 0348 561275 of mailen naar info@hofvanhoenkoop.nl